Studio Duo

IR - Life Science
REWARDING RELATIONS
Successfull IR-strategy that boosted trade and share value by nearly 400% - in just an year!
IR - Life Science
Zublin Gamification
LET US PLAY      🙂
Employee Branding built with Gamification to raise motivation, internal pride and retain the best tallents
Zublin Gamification
Elsa Environmental Campaign
AWARDED CAMPAIGN
Internationally recognised environmental campaign based on Storytelling and Metaphor - featuring Elsa
Elsa Environmental Campaign
previous arrow
next arrow

Duon Jini Sofia och Ralf träffades i samband med en inspelning för tolv år sedan och fann samarbete fungera fantastiskt. Båda är lika fokuserade professionellt som värderar energin och glädjen i rummet under arbetet.

Jini Sofia började sin karriär som modell innan hon professionellt ställde sig bakom kameran 2003. Erfarenheten hur man poserar och agerar i rampljuset är en av hennes största tillgångar som porträttfotograf utöver hennes varma och personliga sätt att locka fram det bästa hos modellerna. Hon har fotograferat allt från de tävlande i Miss World till kreativa reklambilder, porträtt av personligheter och nya medarbetare.
Som flerfaldigt diplomerad stylist och Makeup Artist & Hair Stylist garanteras alla som hamnar framför linsen att få en touch av glamour och det lilla extra som lyfter det personliga varumärket till en helt ny nivå."

Besök hennes hemsida www.jinisofia.se/foretagsfotografering

Ralf Wisniewski Löbel har genom åren gestaltat hundratals politiker, forskare och ledare. De många åren i näringslivet gör att han når fram och vinner förtroende att regissera starka personligheter för att lyfta fram individen bakom titeln.