Gamified Retention Programme

Grant me the serenity to accept the things I cannot change,
Courage to change the things I can
and wisdom to know the difference.
- Francis of Assisi

PlayeMotion grundades 1997 och var från början ett renodlat konsultbolag som erbjöd process- och verksamhetsutveckling. Med åren fokuserades verksamheten till affärsrådgivning och strategiutveckling för att 2003 fullt ut omfamna facilitering som ett av de viktigaste verktygen för att ena ledningsgrupper till gemensam insikt och ambition.

Med åren växte uppdragen att omfatta kommunikation och produktion av interaktiva digitala kampanjer och i samarbetet med filmproduktionsbolaget Moderna Filmer berikades verksamheten med egen produktion av det rörliga mediet. Prisade filmer, interaktiva digitala kampanjer och visualiseringar kom till dager.

Genom åren omfamnades nya verktyg så som Corporate Storytelling, Gamification och Projection Mapping och 2016 slogs verksamheterna samman under det gemensamma namnet PlayeMotion Business Facilitators då vi även tillfrågades att stärka investerarrelationer, något som vi bevisat göra med bravur.

Gemensamt för våra kunder är att de står inför reella utmaningar, mätbara i en effekt som kan tillgodoräknas på sista raden i verksamheten – internt som externt.

Kanske söker även du bättre effekt och direkt avkastning på dina affärs- och kommunikationsinsatser eller bara några filmer?

Good Deed - Även om vi kontinuerligt bedriver verksamheten med ett etiskt och miljömässigt fokus för ögonen väljer vi varje år ut en organisation att engagera oss lite extra för. Att ge tillbaka genom en god handling.

2017 - Nattvandrarna, företagssponsor och vandring.

2016 – Initierade och skapade insamlingskampanj för Project Nima mot människohandel. Se video från eventet =>

2015 – initiativ till julhälsning i form av video som uppmuntrar till cirkulärekonomin, Myrorna. Se den här =>

2014 - Tillsammans med andra IQ-kollegor bidrar till en internationell kampanj åt Amnesty International. Se video med Meryl Streep som speaker där Hans Zimmer gjort musiken =>

……

Medlem av:
IQ International Quorum of Motion Picture Producers

Svenska facilitatornätverket

SIBSAN Swedish International Business School Alumni Network

Stockholm Chamber of Commerce